Partnerleads in de praktijk

 

partnerleadsPartnerleads is een unieke zakelijke community, waarin verschillende ondernemers hun krachten bundelen en elkaar zo ondersteunen in hun dienstverlening. Het principe is simpel: partners gunnen elkaar onderling leads en ontvangen een tegenprestatie als een lead leidt tot een concrete opdracht. Wordt een lead een klant? Dan krijgt de aanbrenger er een vooraf afgesproken fee voor.

Iedere regio zijn eigen community

De kracht van Partnerleads zit hem onder meer in de vrijblijvendheid om actief mee te doen en in het regionale karakter. Bovendien ontstaat in elke community een hechte onderlinge band, waardoor partners elkaar leads echt gunnen. De dienstverlening van de leden is erop gericht om elkaar te versterken en aan te vullen.

cirkel2Partnerleads in de praktijk

Elkaar ondersteunen in commerciële activiteiten, daar draait het om. Dat kan via het online-platform, maar soms komen partners ook bij elkaar om kennis uit te wisselen en kansen door te spelen. Via het platform zijn lopende trajecten eenvoudig te volgen en vind je alle informatie van je partners snel terug. Laagdrempelig, maar zeer waardevol.

De procedure in het kort:

  • U komt in contact met iemand die op zoek is naar een specifiek product of specifieke dienst
  • U maakt kenbaar dat u iemand kent die daarbij kan helpen en biedt uw hulp aan
  • U informeert bij de betreffende partner of hij de lead kan opvolgen
  • Is dat het geval dan mailt u uw contact de gegevens van de betreffende partner met hem/haar in cc. Via bcc stuurt u het bericht ook naar de administratie; admin@partnerleads.nl
  • Maandelijks ontvangt u een overzicht van gegeven en ontvangen leads en hun status; hierin moet de status van uw ontvangen leads bijgewerkt worden. Daarnaast herinnert het document u eraan uw leads na te bellen.
  • Afrekening van onderlinge fees gebeurt rechtstreeks tussen de partners en pas nadat een lead is verzilverd
  • Bij geschillen doet de arbitragecommissie van Partnerleads uitspraak
  • Full members van Partnerleads betalen € 575,- contributie per jaar
  • De contributie voor aanbrengende partners bedraagt jaarlijks € 275,-

Full membership of aanbrengend partner?

Full members van Partnerleads betalen € 575,- contributie per jaar. Daarnaast een eenmalig bedrag van € 75,- voor het maken van een eigen profielpagina op het partnergedeelte van de website waartoe alleen leden toegang hebben. De profielpagina kan worden gevuld met bedrijfsgegevens, specialisaties, referenties, kortingsaanbod etc. Dankzij een uitgebreide zoekfunctie kunnen partners onderling snel de juiste match vinden wanneer zij specifiek naar een product of dienst op zoek zijn.

Is het vanwege uw functie of de aard van het bedrijf waar u werkt niet zinvol om leads te ontvangen, maar heeft u wel leads om weg te geven? Dan past een aanbrengend partnership beter bij u. U krijgt dan geen eigen profielpagina, maar profiteert wel van de fees bij het aanbrengen van een lead. Het aanbrengend partner lidmaatschap kost u slechts € 275,- per jaar. Meld u hier aan.

Hoe wordt u officieel partner?

icoontjeBent u nog niet geïntroduceerd in het partnernetwerk en wilt u graag weten of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust!

 

Vragen over Partnerleads? U vindt hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.